Rondo – showkrogen på Liseberg

Björn Gustafsson Live på Rondo i mars 2025

Med sin alldeles unika ton är Björn Gustafsson tillbaka på de stora scenerna med sin föreställning ’Björn Gustafsson Live’. Denna gången med ett band. Nyskrivna låtar varvas med anekdoter medan han rör sig in och ut ur karaktär. Den 13 mars intar han Rondo med en show som utlovar både skratt och musik.

Publicerad:

Med sin alldeles unika ton är Björn Gustafsson äntligen tillbaka på de stora scenerna med sin föreställning ’Björn Gustafsson Live’. Denna gången tillsammans med ett band. Nyskrivna låtar varvas med anekdoter medan han rör sig in och ut ur karaktär. Den 13 mars intar han Rondo med en show som utlovar både skratt och musik.

- Björn är en av vår tids största och mest folkkära komiker. Vi är så glada och stolta över att få välkomna honom till oss i vår. säger Holger Holgersson, arenaansvarig på Rondo.

    Björn Gustafsson Live är en musikalisk och humoristisk show som presenteras av Gustafsson Imperiet och Etta Entertainment. Det är en unik chans att uppleva en av Sveriges främsta komiker på nära håll, i en föreställning där musik och skratt möts på ett sätt som bara Björn kan leverera. Första kvällarna blir på Rondo i Göteborg och är ”work in progress”.

    Speldatum 2025
    Torsdag 13/3 kl 20:00
    Fredag 14/3 kl 20:00
    Lördag 15/3 kl 20:00
    Torsdag 20/3 kl 20:00
    Fredag 21/3 kl 20:00
    Lördag 22/3 kl 20:00

    Föreställningen har en rekommenderad ålder på 16 år. Biljetterna släpps den 18 september och kan köpas på liseberg.se

    Björn Gustafsson Live presenteras av Gustafsson Imperiet och Etta Entertainment

    För dig som är journalist

    Lisebergs pressrum på Mynewsdesk hittar du allt vårt pressmaterial. Följ oss där så missar du inga nyheter från Liseberg.