Jobba hos oss

Liseberg behöver kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

 

Great Place to WorkLiseberg är en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Great Place to Work utvärderar organisationer för att mäta kvalitén på arbetsplatsen. Vi är stolta över att ha korats till Sveriges elfte bästa arbetsplats.

Inom Liseberg arbetar ca 400 tillsvidareanställda medarbetare och ca 2300 säsongsanställda medarbetare. Vi vill vara en av Sveriges bästa arbetsplatser, där medarbetare trivs och utvecklas i ett positivt arbetsklimat, präglat av jämställdhet och mångfald. Vilket stärker vår förmåga att rekrytera, utveckla och behålla kompetenta, engagerade och stolta medarbetare. Genom att respektera och se olikheter hos medarbetare som en tillgång tror vi att vi på ett bra sätt kan bemöta och ta tillvara alla våra gästers olika önskemål.


Oavsett om vi som Lisebergare arbetar direkt gentemot gäst eller backstage så arbetar vi alla efter våra värdeord säkerhet, omtanke, kvalitet, glädje och kreativitet och vi har alla ett gemensamt ansvar för att möta våra gäster med hjärtat och skapa upplevelser värda att längta till.

 

 
 

Tipsa en kompis!

Skicka

Klart

Ditt tips har nu skickats.

Fel

Ett fel uppstod. Ditt meddelande kunde inte skickas.