LENA PHILIPSSON - Jag är ingen älskling

SPELAS VÅREN 2017

(Biljettsläpp fredagen den 14 oktober)

 

Lena Philipssons show "Jag är ingen älskling" har gjort stor succé på Cirkus i Stockholm under våren samt på sin turné runtom i Sverige. Den genuina och kärleksfulla föreställningen höjs till skyarna i media. "Jag är ingen älskling" får 5 av 5 i betyg av Aftonbladet som skriver att det är "det bästa hon har gjort". Expressen menar att "hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig" och ger 4 av 5 i betyg.
 
"Jag är ingen älskling” är ännu en stor framgång för Lena Philipsson. Den beskrivs av Aftonbladet som "Känslosamt. Utlämnande. Roligt. Hitlåtar. En sångröst som bara blir bättre och mer innerlig. Den här showen är ljuvlig. Det bästa Lena Philipsson har gjort”?


Förutom några av hennes största hits genom åren innehåller "Jag är ingen älskling” även låtar från Lena Philipssons senaste album med samma namn. Det är första gången på nästan 20 år som hon skrivit all musik själv och resultatet hyllas av recensenterna. Expressen skriver att det är "uppriktigt på ett älskvärt sätt", Dagens Nyheter att albumet består av "tio skinn-på-näsan-sånger” och Aftonbladet att det är ”både inspirerat och självsäkert".
 
Showen ”Jag är ingen älskling” har regisserats av Emma Bucht ("En man som heter Ove", "Treater”, "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan, P3 Guld) har gjort scenografin.
 

LENA PHILIPSSON - Jag är ingen älskling

Pressröster om Lena Philipssons "Jag är ingen älskling”
 
"Det bästa Lena Philipsson har gjort"
/Aftonbladet, betyg 5 av 5


 
"Hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig"
/Expressen, betyg 4 av 5
 
"SOM jag älskar denna kvinna. Smålands Madonna"
/Nöjesguidens krönikör Frans Strandberg

 

”Jag är ingen älskling” är en samproduktion mellan Blixten & Co och Roxy Recordings 

 

Den 26 januari 2017 har Lena Philipsson  - Jag är ingen älskling premiär på Rondo i Göteborg. Föreställningen är ca 1.50 timmar lång

Nyhetsbrev
Fyll i din mailadress för att få Lisebergs nyhetsbrev!
 
 

Tipsa en kompis!

Skicka

Klart

Ditt tips har nu skickats.

Fel

Ett fel uppstod. Ditt meddelande kunde inte skickas.