Lotta på Liseberg

Måndagar 27 juni – 15 augusti

Vad vore en sommar utan allsång på Liseberg? För trettonde året i rad är Lotta på Liseberg tillbaka på Stora Scenen. Under åtta måndagar i sommar, med start 27 juni, utlovas en härlig stämning på Liseberg när Lotta Engberg, orkestern, gästartister och publik tar i för fulla muggar. Du sjunger väl med?

 

TV4 kommer att bjuda på åtta direktsända måndagskvällar med Lotta på Liseberg för de som inte har möjlighet att se allsången live.

 

Boka Lotta på Liseberg-biljetter

 

 

Sittplatsbiljetter till samtliga av sommarens Lotta på Liseberg är bokningsbara fr o m tisdagen den 14 juni kl 9. 

 • Många på plats som sjunger med.

  Många på plats som sjunger med.

 • Lotta tar ton.

  Lotta tar ton.

 • Dela med dina vänner på ett klick.

  Dela med dina vänner på ett klick.

 • Lotta ute i publikhavet.

  Lotta ute i publikhavet.

 • Storbildsskärmar så att alla kan se.

  Storbildsskärmar så att alla kan se.

 • Mormor, här är jag!

  Mormor, här är jag!

 • Sol eller regn spelar ingen roll.

  Sol eller regn spelar ingen roll.

Allsången börjar kl 20.00 och pågår till 21.30. (Obs! undantag 27 juni, se info nedan)

 

Exakt vilka gästartister som kommer vara med under sommaren är ännu inte klart.

 

HÄR ÄR ALLA DATUM:

27 juni   kl 20.30  OBS! allsång kl 20.30-22.00 på grund av EM i fotboll.
4 juli  kl 20.00
11 juli  kl 20.00
18 juli  kl 20.00
25 juli
 kl 20.00
1 augusti  kl 20.00
8 augusti  kl 20.00
15 augusti  kl 20.00


Biljettinformation

Publikintresset till Lotta på Liseberg har varit enormt och för att göra hanteringen av sittplatsbiljetter smidigare för dig som besökare har vi inför sommarens allsång valt att göra en del förändringar och förbättringar. 

 

Sittplatsbiljetter till alla Lotta-måndagar släpps samtidigt
Istället för att släppa biljetterna till varje föreställning löpande vecka för vecka kommer vi i år att släppa sittplatsbiljetter till samtliga av sommarens Lotta på Liseberg tisdagen den 14 juni kl 9. Detta gör bland annat att du som gäst tidigare kan planera ditt Lisebergsbesök. Till var och en av de åtta föreställningarna finns det cirka 2 000 sittplatser att boka.

 

Boka upp till fyra sittplatsbiljetter per föreställning

Många av våra gäster har uttryckt önskemål om att kunna boka fler biljetter till respektive föreställning för att kunna ta med sig vänner och familj. Vi har därför valt att öka antalet bokningsbara biljetter från två till fyra stycken per bokning.

 

Biljettbokning direkt på liseberg.se och via telefon

Precis som tidigare år kommer alla sittplatsbiljetter att gå att boka direkt på liseberg.se. Nytt för i år är att du också kan boka dina platser via telefon hos Lisebergs Nöjesbokning, tel 031-400 100.

 

Biljettpris – 35 kr per biljett

Nytt för i år är att sittplatsbiljetterna till Lotta på Liseberg kommer att kosta 35 kr per biljett. Då biljetterna till Lotta på Liseberg tidigare har varit kostnadsfria att boka online, har ett antal biljetter till varje veckas föreställning bokats av gäster som sedan inte har dykt upp till allsången. Vår förhoppning är att den här förändringen ska leda till att fler av våra gäster kan få biljetter till önskat datum.
Läs gärna mer under FAQ.

 

Övriga platser

Precis som tidigare år finns det gott om ståplatser till Lotta på Liseberg om du inte lyckas få tag på sittplatsbiljetter – för ståplats behövs ingen biljett. Genrepet är fortfarande fritt att besöka och ingen biljett för sittplats behövs.

 

 

 

Tips!


Boka bord på Lisebergs Wärdshus eller Stjärnornas Krog

Från Lisebergs Wärdshus ovanvåning och från Stjärnornas Krogs veranda kan du njuta av god mat samtidigt som du sjunger med i allsången mellan tuggorna. Boka din plats på 031-400 100.

 

Boka boendepaket 

Boka ditt boendepaket på Hotell Liseberg Heden eller på Lisebergsbyn Kärralund. Från och med den 3 maj går det att boka boendepaket med restaurangbesök och sittplatsbiljett till Lotta på Liseberg. Läs mer här.

 

Med reservation för ändringar.

Prev maj 2016 Next
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Dagens Program
Ställ in vad som skall visas i almanackan: Spara Återgå
Nyhetsbrev
Fyll i din mailadress för att få Lisebergs nyhetsbrev!
Lisebergspaket Lisebergspaketet för hela familjen innehåller boende två nätter - besök på Liseberg under två dagar och åk så mycket ni orkar. Välj mellan hotell, Bed & Breakfast, stuga, vandrarhem eller camping på Lisebergs boendeanläggningar. #Revyn 2.0 Se #Revyn 2.0 på Lisebergsteatern under hösten 2016 och sov gott på något av Lisebergs olika boenden i Göteborg. Välj mellan hotell, Bed & Breakfast eller stuga. After Dark Boendepaket Se After Darks nya show "This is it" - på Rondo i höst! För 10 år sedan gästade de Rondo med succéshowen "La Dolce Vita" och nu är de tillbaka Se showen och sov sen gott på något av Lisebergs olika boendealternativ i Göteborg. Välj mellan hotell, Bed & Breakfast eller stuga. Macken - TV-serien
på scen
Bo på Hotell Liseberg Heden mitt i centrala Göteborg och se "Macken - TV-serien på scen" med bl a a Anders Eriksson, Knut Agnred och Claes Eriksson på Lorensbergsteatern i höst. Spelas under perioden 27 oktober 2016 - 8 april 2017.   Prisexempel del i stort superiorrum: 1 810 kr/person.
Volvokort 10 % rabatt På Lisebergs boenden erbjuder vi dig med Volvokort 10 % rabatt på boende under hela 2016, när du bokar online. Välj om du vill bo fyrstjärnigt på Hotell Liseberg Heden, naturskönt på Lisebergsbyn eller vid havet på Lisebergs camping Askim Strand. Lottapaket Missa inte tillfället att få exklusiva sittplatser till Lotta på Liseberg. Boka Lottapaketet och unna dig härliga dagar i Göteborg - samla ihop kompisgänget, checka in och sjung upp.   Pris från 1 325 kr/person.     Konsertpaket med boende Boka ditt konsertpaket hos oss inklusive tvårättersmeny och övernattning i samband med konserter på Liseberg. Först ut är Miriam Bryant, följt av Bob Hund, Sabina Ddumba, Dropkick Murphys och många fler som gästar Stora Scenen i sommar.     Pris från 875 kr/person (del i dubbelrum). Universeum Besök vetenskapscentret Universeum i Göteborg och bo på fyrstjärniga Hotell Liseberg Heden med gröna och mysiga innergårdar. Prisexempel från 1 635 kr för fyra personer.
 
 

Tipsa en kompis!

Skicka

Klart

Ditt tips har nu skickats.

Fel

Ett fel uppstod. Ditt meddelande kunde inte skickas.