Lisebergsteatern

Välkommen till den nya Lisebergsteatern som andas glamour och klassisk teaterkänsla. Här spelas allt från fars och buskis till barnteater.

 

 Tips! Biljetten gäller som entré till Liseberg, om nöjesparken är öppen aktuellt föreställningsdatum.

 


Tresteg i snedsteg

Premiär 25 september, 2015
Äntligen får vi se Thomas Petersson och Annika Andersson på samma scen samtidigt. I höst spelar de mot varandra i komedin ”Tresteg i Snedsteg” på Lisebergsteatern.

Läs mer >>
Boka här >>

Sticka ut & Passa in

19-30 november, 2015

Sticka ut & Passa in- en humorföreställning av och med Ann Westin och Camilla Isaksson. Vill man synas måste man sticka ut... men inte så mycket att man inte passar in! När är man rätt- och när är man fel?

 

Läs mer >>
Boka här >> 

Christmas Comedy

Tisdag 24/11 & onsdag 25/11
Biljettsläpp 29 september.

Innan jul har ni chansen att se fyra av Sveriges absolut bästa ståuppkomiker på en och samma scen!

 

Läs mer >>

Boka här >>

Maria Möller Midvintertid

1-3 december, 2015

Maria Möller är tillbaka med både nytt material och favoriter i repris. Personliga tolkningar av välkänd och mindre känd musik blandas med humor, imitationer och tänkvärdheter i denna hyllade julkonsert.


Läs mer >>
Boka här >>

Vi på Saltkråkan

Premiär 20 december, 2015

Årets Jullovsteater på Lisebergsteatern blir Astrid Lindgrens älskade Saltkråkan, baserad på den klassiska TV-serien om Tjorven, Båtsman och alla de andra. ”Vi på Saltkråkan” spelas på Lisebergsteatern under hela Jullovet med start den 20 december.

Läs mer >>

Boka här >>

Bröllop i Kikar'n

Premiär 5 februari 2016
Nu är det äntligen dags för Dag-Otto och gänget att inta Lisebergsteatern med nyskrivna lustspelet Bröllop i Kikar’n. Över 80.000 gäster har sett succéföreställningen och i vår kommer den till Lisebergsteatern.
Läs mer >>
Boka här >>

Prev oktober 2015 Next
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Dagens Program
Ställ in vad som skall visas i almanackan: Spara Återgå
Nyhetsbrev
Fyll i din mailadress för att få Lisebergs nyhetsbrev!
Fira Halloween i Göteborg I höst är det premiär för Halloween på Liseberg – en ny gastkramande säsong som pågår från den 24 okt - 1 nov. Kom och ta del av allt från barnsligt bus med godisregn i barnvänliga Kaninlandet till total skräck med hårresande skräckhus och ljusskygga gestalter och vila ut i sköna sängar efter besöket. Sköna Söndag Unna dig en härlig söndagsvistelse på Hotell Liseberg Heden mitt i centrala Göteborg och övernatta till förmånligt pris från 915 kr/rum och natt. Gothenburg Horse Show FÖLJ MED BAKOM KULISSERNA PÅ GOTHENBURG HORSE SHOW! Var med när världscupfinalerna avgörs. Det blir fest och storslagna tävlingar när världens bästa ekipage och världens bästa publik fyller Scandinavium.   Pris Familjerum med loft 1 605 kr/person (inkl heldagsbiljett till Gothenburg Horse Show 25 - 27 mars 2016). Orup Boendepaket Se Orups nya show Viva La Pop under hösten 2015 på Rondo och sov sen gott på något av Lisebergs olika boendealternativ i Göteborg. Välj mellan hotell, Bed & Breakfast eller stuga. Julpaket - Lisebergspaket Här har vi samlat våra prisvärda Lisebergspaket under Jul på Liseberg med övernattning i centrala Göteborg. Välj mellan centralt belägna Hotell Liseberg Heden med eller utan julbord eller naturnära Lisebergsbyn med skidspår inpå knuten.    Pris från 323 kr/person och natt Tresteg i snedsteg Se komedin "Tresteg i snedsteg" med Thomas Petersson och Annika Andersson på Lisebergsteatern under hösten och vintern 2015. Sov gott på något av Lisebergs olika boendealternativ i Göteborg. Välj mellan hotell, Bed & Breakfast eller stuga.
 
 

Tipsa en kompis!

Skicka

Klart

Ditt tips har nu skickats.

Fel

Ett fel uppstod. Ditt meddelande kunde inte skickas.