Lisebergsteatern

Välkommen till den nya Lisebergsteatern som andas glamour och klassisk teaterkänsla. Här spelas allt från fars och buskis till barnteater.

 

 Tips! Biljetten gäller som entré till Liseberg, om nöjesparken är öppen aktuellt föreställningsdatum.

 


Tomas sista revy

Premiär 4 september, 2015

Efter 60 utsålda föreställningar under våren förlängs föreställningen med ytterligare 3 veckor i Göteborg med nypremiär 4 september.


Läs mer >>
Boka här >>

Pippi Långstrump

28-30 augusti, 2015
Följ med när Pippi Långstrump och hennes vänner bjuder på sång, musik, dans spänning och massor av skratt för hela familjen!


Läs mer >>
Boka här >>

Tresteg i snedsteg

Premiär 25 september, 2015
Äntligen får vi se Thomas Petersson och Annika Andersson på samma scen samtidigt. I höst spelar de mot varandra i komedin ”Tresteg i Snedsteg” på Lisebergsteatern.

Läs mer >>
Boka här >>

Sticka ut & Passa in

19-30 november, 2015

Sticka ut & Passa in- en humorföreställning av och med Ann Westin och Camilla Isaksson. Vill man synas måste man sticka ut... men inte så mycket att man inte passar in! När är man rätt- och när är man fel?

 

Läs mer >>
Boka här >> 

Maria Möller Midvintertid

1-3 december, 2015

Maria Möller är tillbaka med både nytt material och favoriter i repris. Personliga tolkningar av välkänd och mindre känd musik blandas med humor, imitationer och tänkvärdheter i denna hyllade julkonsert.


Läs mer >>
Boka här >>

Premiär 20 december, 2015

Årets Jullovsteater på Lisebergsteatern blir Astrid Lindgrens älskade Saltkråkan, baserad på den klassiska TV-serien om Tjorven, Båtsman och alla de andra. ”Vi på Saltkråkan” spelas på Lisebergsteatern under hela Jullovet med start den 20 december.

Läs mer >>

Boka här >>

Prev augusti 2015 Next
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Dagens Program
Ställ in vad som skall visas i almanackan: Spara Återgå
Nyhetsbrev 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fyll i mailadress för att få nyhetsbrev

 

Tresteg i snedsteg Se komedin "Tresteg i snedsteg" med Thomas Petersson och Annika Andersson på Lisebergsteatern under hösten och vintern 2015. Sov gott på något av Lisebergs olika boendealternativ i Göteborg. Välj mellan hotell, Bed & Breakfast eller stuga. Julpaket stuga Lisebergsbyn Upplev julstämningen på Jul på Liseberg och bo prisvärt i mysiga stugor på Lisebergsbyn. Här bor ni naturskönt bara åtta minuter med spårvagn till Göteborgs centrum och Liseberg. Välkommen till vår fantastiska vintervärld på Liseberg!   Välkommen med din bokning på 031- 840 200. Fira Halloween i Göteborg I höst är det premiär för Halloween på Liseberg – en ny gastkramande säsong som pågår från den 24 okt - 1 nov. Kom och ta del av allt från barnsligt bus med godisregn i barnvänliga Kaninlandet till total skräck med hårresande skräckhus och ljusskygga gestalter och vila ut i sköna sängar efter besöket. Orup Boendepaket Se Orups nya show Viva La Pop under hösten 2015 på Rondo och sov sen gott på något av Lisebergs olika boendealternativ i Göteborg. Välj mellan hotell, Bed & Breakfast eller stuga. Lisebergspaket Prisvärda Lisebergspaket med övernattning i Göteborg nära Liseberg. Familjepaket under två nätter - besök Liseberg under två dagar och åk så mycket ni orkar. Välj mellan hotell, Bed & Breakfast, stuga, vandrarhem eller camping på Lisebergs boende-anläggningar. Extra förmånliga priser under för- och sensommaren! Sköna Söndag Unna dig en härlig söndagsvistelse på Hotell Liseberg Heden mitt i centrala Göteborg och övernatta till förmånligt pris från 915 kr/rum och natt. Tomas Sista Revy Se Tomas von Brömssens sista revy på Lisebergsteatern under våren och hösten 2015. Sov gott på något av Lisebergs olika boendealternativ i Göteborg. Välj mellan hotell, Bed & Breakfast eller stuga. Konsertpaket Planerar du att gå på konserten med Jackson Browne (US), The Cardigans  eller någon av de andra artisterna i sommar? Gör konsertbesöket till en riktig helkväll med konsertpaketet! Pris från 1 095 kr/person.
 
 

Tipsa en kompis!

Skicka

Klart

Ditt tips har nu skickats.

Fel

Ett fel uppstod. Ditt meddelande kunde inte skickas.