Grupp- och skolresor


Liseberg är Nordens största nöjespark och ett perfekt resmål för skol- eller studieresan. Vi har förmånliga paketpriser, både med och utan boende. Vill ni uppleva ännu mer av Göteborg rekommenderar vi ett skolresepaket som vi har tagit fram tillsammans med Göteborg & Co, Universeum och Paddanbåtarna.

På Liseberg finns hela 40 attraktioner; snurrvärstingar som Mechanica och årets nyhet Loke, blöta klassiker som FlumeRide och Kållerado och prisbelönta berg- och dalbanor som Helix och Balder. Med Stora Åkpasset får ni åka så mycket ni orkar en hel dag i 38 attraktioner! Är ni minst 15 åkglada personer kan ni köpa Grupphäften till förmånligt pris. Består er grupp snarare av ”väskhållare” kan vi rekommendera Gruppentréer. Produkterna levereras hem till er i god tid innan er resa.


Vill ni stanna över natten kan vi erbjuda såväl hotellrum som vandrarhem, stugor och Bed & Breakfast. De flesta brukar välja vårt vandrarhem i Lisebergsbyn.


Vi rekommenderar förbokning, gärna med hemleverans för att spara tid vid ankomst till Liseberg. Vid hemleverans kan ni redan innan ankomst dela ut biljetter till deltagarna och på så sätt slippa väntetider vid uthämtning och utdelning av produkter på plats på Liseberg.

 

GRUPPENTRÉ

(minimum 15 personer)

Priser för sommaren kommer inom kort

 

GRUPPHÄFTET

(minimum 15 personer)
Priser för sommaren kommer inom kort

 

BOKNING
Handla direkt i vår webshop (kortbetalning eller privatfaktura) eller kontakta oss på 031-400 100 alternativt kontakt@liseberg.se (postförskott eller företagsfaktura).

 

LEVERANS
För hemleverans måste beställning ske senast 8 dagar före besöket. Handlar ni i vår webshop sker leverans antingen i form av ett värdebevis per e-post eller per post mot en leveranskostnad på 19 kr. Vid beställning per telefon eller mejl skickas produkterna som rekommenderat brev eller postförskott mot en kostnad av 95 kr.

 

UTHÄMTNING PÅ LISEBERG
Uthämtning av produkter kan ske på Liseberg hos Gästservice som finns vid båda våra entréer. Gästservice vid Huvudentrén öppnar en timma innan Liseberg och Gästservice Södra Entrén öppnar samtidigt som Liseberg.

 

BETALSÄTT
Privatpersoner, ideella föreningar, skolklasser etc. kan betala kontant eller med kort på plats på Liseberg. I vår webshop går det att betela mot kort eller privatfaktura. Om beställning med önskad hemleverans görs per telefon eller mejl skickas produkterna mot postförskott, betalning görs då direkt hos ert lokala ombud.

 

För kommunal eller statlig verksamhet samt svenska aktiebolag erbjuder vi faktureringsmöjlighet. För kreditkontroll måste vi ha organisationsnummer, fakturaadress, ev. fakturareferens, samt kontaktuppgifter till företaget. Om leverans per post önskas skickas försändelsen som rekommenderad post.

 

Bra att veta

  • Express-Pass inte ingår vid köp av Grupphäftet.
  • De produkter, Allt-i-Ett och Stora Åkpasset, där Expresspass ingår, kan endast köpas i Lisebergs webshop. De betalsätt som erbjuds i vår webshop är privatfaktura eller kortbetalning.

 

Upplev hela Göteborg

Kanske vill ni passa på att uppleva mer av Göteborg, som att besöka vetenskapscentret Universeum och åka de klassiska Paddan-båtarna? Tillsammans med andra aktörer i stan kan vi erbjuda skolresepaket på 2-5 dagar med många olika aktiviteter. Läs mer och boka på goteborg.com/skolresan.

 

Lektioner på Liseberg

Vad man kanske inte tänker på är att Liseberg också är som ett
gigantiskt klassrum. Det finns fullt av fysikaliska och naturvetenskapliga principer på Liseberg och massvis av roliga undersökningar att utföra. Tillsammans med Nationellt resurscentrum för fysik har vi tagit fram information, idéer och material  som gör ert Lisebergsbesök minnesvärt på flera sätt.

 
Klicka här för att få mer information eller ladda ner undervisningsmaterial.

Prev januari 2017 Next
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Dagens Program
Ställ in vad som skall visas i almanackan: Spara Återgå
Nyhetsbrev
Fyll i din mailadress för att få Lisebergs nyhetsbrev!
 
 

Tipsa en kompis!

Skicka

Klart

Ditt tips har nu skickats.

Fel

Ett fel uppstod. Ditt meddelande kunde inte skickas.