Lena Philipsson Boendepaket

I vår flyttar Lena Philipsson in på Rondo. Showen "Jag är ingen älskling" har musiken i fokus och strålkastarljuset riktas mot Lena Philipsson vid pianot. Se showen och sov sen gott på något av Lisebergs olika boendealternativ i Göteborg. Välj mellan hotell, Bed & Breakfast eller stuga.

Lena Philipsson

Showen "Jag är ingen älskling" har musiken i fokus och strålkastarljuset riktas mot Lena Philipsson vid pianot. De svängiga kvällarna fylls av sprudlande glädje och förtroliga samtal. Lena Philipssons nya show "Jag är ingen älskling" har gjort stor succé på Cirkus i Stockholm. Den genuina och kärleksfulla föreställningen höjs till skyarna i media. Se showen på Rondo i vår och upplev sprudlande glädje och förtroliga samtal. 


Showen spelas 26 januari  - 8 april 2017.

 

 

Lisebergs boendepaket

 

Ibland slutar showen sent. Då är det skönt att ha en säng som står och väntar. Hos oss kan du boka både showbiljett och boende. Vi kallar det för boendepaket.

 

 

Hotell Liseberg Heden

Hotell Liseberg Heden

Fyrstjärnigt hotell i centrala Göteborg nära Svenska Mässan, Avenyn, Liseberg och Rondo. Paket med övernattning inklusive trerätters middag, balkongbiljett till showen, frukostbuffé och Wi-Fi.

 

Pris från 1 825 kr/pers. Läs mer>>

 

 

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast eller Stuga

Bo naturskönt bara tio minuter med spårvagn till Göteborg centrum och Liseberg. Övernatta i Bed & Breakfast eller stuga på Lisebergsbyn inklusive frukostbuffé, trerätters middag och parkettbiljett till showen.

 

Pris från 1 610 kr/persLäs mer>>
Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och gäller endast nybokningar.


 
 

Tipsa en kompis!

Skicka

Klart

Ditt tips har nu skickats.

Fel

Ett fel uppstod. Ditt meddelande kunde inte skickas.