Aktivera eller ladda lisebergskort, guldpass och lilla guldpasset

Steg 1

Vill du köpa ett nytt kort alternativt köpa en laddning till befintligt kort görs detta genom att lämna denna sida och gå till vår webshop.

Denna sida är till för dig som köpt ett nytt kort i parken eller via vår webshop och behöver aktivera det, alternativt dig som köpt en laddning via vår webshop men inte laddat kortet direkt vid köpet.


Fyll i födelsedatum och kortkod för den som ska använda kortet och välj sedan om det är ett nytt kort som ska aktiveras eller om du vill ladda ett befintligt kort.

Födelsedatum *
År
Månad
Dag
Kortkod *
* Obligatoriskt

Har ni köpt flera kort och fotograferat er och nu inte vet vems kort som är vems? Skriv in födelsedatum och kortkod och klicka på aktivera, så ser du i nästa steg vem som är fotograferad. Var det inte rätt födelsedatum till rätt person? Klicka i så fall på tillbaka och börja om från början med rätt födelsedatum.

Baksida kort

Du som har en smartphone har nu möjlighet att spara ner din kod som en bild i mobilen. Då behöver du inte ha med ditt kort när du besöker Liseberg utan det räcker att du visar upp din bild i scannern. Fyll i din mailadress och klicka på slutför, så skickar vi dig ett mail med din kod.

Du som har köpt en laddning av Lisebergskort eller Guldpass i Lisebergs e-handel, har fått en kod tillsänt dig i ditt värdebevis. Fyll i koden här.